Pole pikka aega siin kohalike MSTS asjade rubriigis käinud, seetõttu tuli mulle üllatusena, et Lelle-Pärnu-Mõisaküla tegemisele võeti. Tahtmata olla kriitiline inimeste suhtes, kes millegi nimel vaeva näevad, olen Jorv-i algul väljakäidud mõttega päri. Liin, mis oli 1896-1975 (osaliselt juba 1971) kitsarööpmeline (tervelt kolmveerand aastasada) ning vaid õnnetud 15 aastat lai (sellestki vaid kümmekond aastat normaalse liiklustihedusega) ei vääriks simulaatorile modelleerimist laiana. Seda esiteks juba põhjusel, et kitsa aegne jaamateede võrgustik ning olustik olid raudteefännile palju põnevamad ning enampakkuvamad. Laia trassi treimise asmel võiks kasutada näiteks jalgrattasimulaatorit

ja teha hoopis jalgrattatee, millist ideed reaalsuses pole peale rööbastee eemaldamist suudetud ellu viia.
Olgu öeldud, et ma ei pretendeeri siinkohal mingile lõplikule tõele ja loomulikult tegija ise otsustab, mida ette võtab. Mina isiklikult niikuinii enam MSTS-i kunagi arvutisse ei installi. Siiski tundub mulle näiteks palju huvitavam idee trassist Valga-Võru-Piusa ca 1980. See on vähemalt algusest peale lai trass, mis ühtlasi ilusaima profiiliga Eestis. Kui keegi selle viitsiks ette võtta, siis võibolla isegi juhtuks ime ja läheksin MSTS'i juurde tagasi, pulli pärast.