TrainSim Eesti

Eesti rongisimulatsiooni ja raudteehuviliste foorum
Tänane kuupäev 06.09.2010 08:43

Kõik kellaajad on UTC + 3 tundi

Tee uus teema Vasta teemale  [ 64 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 28.12.2008 17:25 
Eemal
stazöör

Punapargi peatusest pilte. http://public.fotki.com/mihkel92/punapargi/

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri: Kas keegi teab Mõisaküla raudteejaama raudteeskeemi ?
PostitusPostitatud: 10.02.2009 18:53 
Eemal
huviline

Äkki keegi teab, milline oli rööpmestik seal jaamas ? äkki kuskil on joonis ? mind huvitab terve jaam .

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 10.02.2009 19:11 
Eemal
stazöör

millise jaama?

Üles
 Profiil E-post  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 16.02.2010 23:45 
Eemal
abi

Pole pikka aega siin kohalike MSTS asjade rubriigis käinud, seetõttu tuli mulle üllatusena, et Lelle-Pärnu-Mõisaküla tegemisele võeti. Tahtmata olla kriitiline inimeste suhtes, kes millegi nimel vaeva näevad, olen Jorv-i algul väljakäidud mõttega päri. Liin, mis oli 1896-1975 (osaliselt juba 1971) kitsarööpmeline (tervelt kolmveerand aastasada) ning vaid õnnetud 15 aastat lai (sellestki vaid kümmekond aastat normaalse liiklustihedusega) ei vääriks simulaatorile modelleerimist laiana. Seda esiteks juba põhjusel, et kitsa aegne jaamateede võrgustik ning olustik olid raudteefännile palju põnevamad ning enampakkuvamad. Laia trassi treimise asmel võiks kasutada näiteks jalgrattasimulaatorit :D ja teha hoopis jalgrattatee, millist ideed reaalsuses pole peale rööbastee eemaldamist suudetud ellu viia.
Olgu öeldud, et ma ei pretendeeri siinkohal mingile lõplikule tõele ja loomulikult tegija ise otsustab, mida ette võtab. Mina isiklikult niikuinii enam MSTS-i kunagi arvutisse ei installi. Siiski tundub mulle näiteks palju huvitavam idee trassist Valga-Võru-Piusa ca 1980. See on vähemalt algusest peale lai trass, mis ühtlasi ilusaima profiiliga Eestis. Kui keegi selle viitsiks ette võtta, siis võibolla isegi juhtuks ime ja läheksin MSTS'i juurde tagasi, pulli pärast.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 64 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5

Kõik kellaajad on UTC + 3 tundi

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa: